Velkommen til operaens verden.
Et musikalsk festfyrværkeri af de smukkeste og kendteste perler fra operaens, operettens og musicalens verden til alle arrangementstyper.

Booking

Ernst Sondum Dalsgarð - tenor

    Om Ernst

Ernst Sondum Dalsgarð - tenor, er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. 

I 1995 blev han fastansat i Operakoret ved Det Kgl. Teater og har siden fået tildelt store tenorpartier samme sted. Således sang han i sæsonen 2003 Mario Cavaradossi i "Tosca", i 2004-2005 Rodolfo i ”La Bohéme” og Prinsen i ”Kærligheden til de tre appelsiner” af Prokofjev. I 2007 kunne han høres som Edgardo i "Lucia di Lammermoor".  Rollen som Cavaradossi i "Tosca" sang han også på Den Jyske Opera i efteråret 2001 og på Den Anden Opera har han optrådt med tre roller i “Vigile for Thomas Becket” af Niels H. Petersen, og som Erik Skram i operaen “Amalie Skram” af John Frandsen. Sommeren 2000 var han solist og sprecher i operaen “Rejsen” af Anders Brødsgaard. På Det Kongelige Teater har han desuden sunget Balthasar Zorn i “Die Meistersinger von Nürnberg” af R.Wagner, samt talrige mindre roller.

I foråret 2000 var Ernst Sondum Dalsgard engageret af Den Ny Opera i Esbjerg, hvor han sang Nemorino i “Elskovsdrikken” . 
Som evangelist og solist i kirkerepertoiret dækker han vidt, fra juleoratoriet og Johannes-passionen af J.S.Bach til Requiem af G. Verdi og Stabat Mater af A. Dvorak. 

Ernst Sondum Dalsgard har uropført flere værker, bl.a. tenor-solist i Sunleif Rasmussens værk “Ferdin” med tekst af Jørgen Frantz Jacobsen. 

Han har modtaget legater fra Wilhelm Hansen Fonden, Danmarks Nationalbank, Dronning Margrethe og Prins Henriks Fond og har senest modtaget Dansk Skuespillerforbunds store operalegat.

Kontakt os

Ring eller skriv og hør om hvordan vi kan tilrettelægge den perfekte underholdning til dit arrangement.

Priser

Priserne varierer alt efter arrangementstype, 
antallet af medvirkende, beliggenhed og varihed af indslaget/koncerten.
Ring og hør om dine muligheder og få et uforpligtende tilbud.

Praktisk info

Antallet af medvirkenden kan være alt fra 1 til 5 sangere ledsget af en pianist, guitarist eller et miniorkester, alt efter behov og ønsker. 
Vi medbringer et velklingende elpiano. 
Sørg gerne for at der er adgang til strøm 
og omklædningsmulighed.

Placering

Vi holder til i københavnsområdet, men kommer gerne til hele Danmark samt udlandet.

Vi glæder os til at være med til at gøre din fest til en uforglemmelig oplevelse. 

Kærlige hilsener
Catlen Gjøl

Ring til os
tel: +45 60228856