Velkommen til operaens verden.
Et musikalsk festfyrværkeri af de smukkeste og kendteste perler fra operaens, operettens og musicalens verden til alle arrangementstyper.

Booking

Operaunderholdning til din fest eller koncertscene

Skal du holde din Fødseldag, 
et jubilæum eller et andet arrangement ?

Så har vi den perfekte underholdning til dig som er operaelsker og også til dig, der holder af operette, musical, broadway og danske og internationale evergreens. 
Lad dig fortrylle af dine yndlingsarier, duetter og melodier på din store dag...en uforglemmelig oplevelse for dig og dine gæster din yndlingsarie eller duet til din fødselsdag.

Booking

Skal du holde Fødseldag, Bryllup, eller anden jubilæum ?

Fortryllende toner til din fødselsdag, dit bryllup eller anden jubilæum.

Vort repertoire er stort, har du en yndlingsarie eller sang, vi synger den for dig og dine gæster. 

De smukkeste og kendteste Arier og duetter komponeret af de største komponister gennem tiderne som: "Nessun dorma" fra Turandot af Puccini "O mio babbino caro" af Gianni Schicchi af Puccini, "Habanera" fra Carmen af Bizet "Mario, Mario" fra Tosca af Puccini, "Libiamo" og "Parigi o cara" fra La Traviata af Verdiog mange flere...

Booking

Firmafest - Reception - Konference

Giv jeres firmafest, reception eller konference et elegant niveau og en magisk atmosfære med henrivende melodier sammensat i et skræddersyet program der passer til jeres arrangement. En teambuildingsseance egner sig også fremragende som optakt til en firmafest.

"Serata Italiana"

Temafest
Italiensk aften - Serata Italiana

Skal du holde en italiensk aften, så henter vi Bella Italia til din fest. Udover vores herlige italienske arier og duetter, har vi mange skønne italienske folkesange i repertoiret som: "O sole mio", ”Mamma”, ”Catari”, "Marecchiare”, "Torna a Surriento", "Volare", "La Spagnola", "Funiculi, Funicula" og mange flere...
En spansk aften er krydret med fyrige sange som "Granada", "Besame mucho", "Amapola" og mange flere...
Alt efter ønske og behov kan vi være 1-4 sangere samt et helt kor.

Julefrokost - Nytårskur,  

Kom i julestemning og få en uforglemmelig oplevelse med et Jule Opera gallashow til din Julefrokost, fyldt med festlige operaarier og duetter, charme, humor og selvfølgelig henrivende julesange som:"O holy night", "Stille nat", "Joy to the world", "O come all ye faithful", "Felize navidad", "Dejlig er jorden", "Last christmas"og mange flere..

Til Nytårkur får du et musikalsk festfyrværkeri af de smukkeste og kendteste perler fra operaens, operettens og musicalens verden, og traditionen tro den herligste Wiener Operette med arier og duetter som:"Cardasz" fra Ziegeunerliebe af Lehar, "Wien du Stadt meiner Träume" af Siecynski, "Wienerblut" fra Wienerblut af Lehar, "Enkevalsen" fra " Den glade enke"og mange flere...

Operaunderholdning.dk tilrettlægger en perlerække af dit ønskerepertoire til dit arrangement. 
Ingen scene er for stort eller småt.

Plejecenter Solgården med Carol Conrad ved flyglet

Operaunderholdning på plejecentre og andre institutioner

Vi holder særlig meget af vores ældre publikum og vores jævnlige besøg på mange forskellige institutioner igennem mange år. Vi ved hvilke melodier, der får vores ældre publikums hjerter til at slå højere. Publikumet får rigelig lejlighed til at synge med og vores skønne sange er omkrænset af fortællinger og anekdoter. Vores program indeholder udover populære opera og operettemelodier, mange danske evergreens af bl.a. K.N. Andersen som "Den allersidste dans", "Jeg bli´r så glad, når solen skinner", "Glemmer du", "Musens sang", "Lille sommerfugl", "Man kan vel ikke gøre for at man har charme", alle de bedårende melodier fra E. Reesens "Farinelli"og mange flere...

Kontakt os

Ring eller skriv og hør om hvordan vi kan tilrettelægge den perfekte underholdning til dit arrangement.

Priser

Priserne varierer alt efter arrangementstype, 
antallet af medvirkende, beliggenhed og varihed af indslaget/koncerten.
Ring og hør om dine muligheder og få et uforpligtende tilbud.

Praktisk info

Antallet af medvirkenden kan være alt fra 1 til 5 sangere ledsget af en pianist, guitarist eller et miniorkester, alt efter behov og ønsker. 
Vi medbringer et velklingende elpiano. 
Sørg gerne for at der er adgang til strøm 
og omklædningsmulighed.

Placering

Vi holder til i københavnsområdet, men kommer gerne til hele Danmark samt udlandet.

Vi glæder os til at være med til at gøre din fest til en uforglemmelig oplevelse. 

Kærlige hilsener
Catlen Gjøl

Ring til os
tel: +45 60228856